vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw Mr. J.E.M.C. Moons (Hanneke)

Mevrouw Mr. J.E.M.C. Moons (Hanneke)

Advocaat bij dejong*moons advocaten in Ede Gld

Profiel

Hanneke Moons combineert een sterk financieel, cijfermatig en juridisch inzicht met een grote interesse in het verhaal achter de mensen en dat is in de advocatuur bijzonder. Zij legt zich toe op het personen- en familierecht en heeft de specialisatieopleiding Familierecht cum laude afgerond. Zij is bij dejong*moons advocaten tevens werkzaam als mediator.

Een groot deel van haar praktijk bestaat uit het begeleiden van echtscheidingen. Dat is een bewogen periode waarin veel geregeld moet worden en kwesties spelen die diep ingrijpen in de persoonlijke situatie. Daarbij is juridisch, financieel en fiscaal advies van groot belang, maar wordt ook aandacht besteed aan emoties en persoonlijke omstandigheden. Samen met u wordt toegewerkt naar acceptabele en redelijke oplossingen.

Indien u on speaking terms bent en samen wilt komen tot een goede regeling, kunt u bij Hanneke Moons terecht voor mediation. Is dat niet het geval dan staat zij u bij in een procedure bij de Rechtbank.

Wilt u nadere informatie of vrijblijvend kennis maken? Bel dan naar 0318-763 423 (rechtstreeks nummer). Ook kunt u terecht op het echtscheidingspreekuur: elke woensdag van 17.30 tot 19.00 uur, Bergstraat 2-B te Ede (gratis inloop)
In familierechtzaken bedraagt het tarief (exclusief btw) € 180,- per uur en 5% kantoorkosten. Sommige zaken - zoals mediation bij echtscheiding – zijn mogelijk op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht