vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw Mr. N. Sonnevelt

Mevrouw Mr. N. Sonnevelt

Advocaat bij Utrechtse Schade Advocaten in Utrecht

Profiel

Nadine Sonnevelt studeerde Nederlands Recht (richting Privaatrecht) aan de Universiteit van Utrecht en is in januari 2011 afgestudeerd. Gedurende haar studie heeft zij ervaring opgedaan op verschillende advocatenkantoren en was zij actief betrokken bij de Rechtswinkel. Ook heeft zij stage gelopen op een letselschadekantoor waardoor haar interesse voor het rechtsgebied letsel en aansprakelijkheid ontstaan is. Daarnaast heeft Nadine affiniteit met het gezondheidsrecht. Zij schreef haar masterscriptie in het kader van de Wet bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen (Wet BOPZ) en het Wetsvoorstel verplichte geestelijke gezondheidszorg in vergelijking met het Engelse recht.

Vanaf juli 2012 is Nadine werkzaam bij Utrechtse Schade Advocaten. Ze is betrokken bij de situaties van de slachtoffers, gedreven en creatief om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor haar cliënt.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Gezondheidsrecht
  • Letselschade