vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw juriste J. Vunderink

Mevrouw juriste J. Vunderink

Advocaat bij Gimbrère International Advocaten in Breda

Profiel

Na zes jaar dienstverband vindt Jeanette het werk bij Gimbrère International Advocaten nog steeds afwisselend en uitdagend. De eerste vijf jaar werkte ze op het kantoor in Barcelona, sinds 2012 in Breda. Haar specialisme is het Spaans recht, in het bijzonder op het gebied van letselschade, echtscheidingen en onroerend goed.

Jeanette is positief ingesteld, empathisch en volhardend. Haar vastberadenheid, standvastigheid en geduld leiden tot een positief resultaat. Bovenal heeft ze hart voor de zaak. De reden van een rechtenstudie lag dan ook in haar wens iets voor andere mensen te kunnen betekenen.

Haar talenkennis mag niet onbenoemd blijven. Naast het Nederlands, Spaans en Engels spreekt ze ook nog een aardig woordje Frans en Duits. Kortom, met recht een internationaal ambassadeur van Gimbrère.

Voordat Jeanette in dienst trad bij Gimbrère werkte ze onder andere als bedrijfsjurist, studieadviseur en consultant. Laatstgenoemde functie voerde zij uit in Barcelona. Na haar studie Nederlands Recht volgde ze met succes de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Internationaal recht