vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. A.J.W. Spijker

Mevrouw mr. A.J.W. Spijker

Advocaat bij AKD in Rotterdam

Profiel

Annemieke Spijker (1981) voltooide haar studie Nederlands recht aan de Universiteit Leiden in 2006. In 2004 studeerde zij een semester aan de Universiteit Stellenbosch in Zuid-Afrika, waar zij vakken volgde op het gebied van internationale handel.

Sinds juli 2006 is Annemieke werkzaam bij AKD in Rotterdam. Zij begon haar carrière op de sectie Ondernemingsrecht en maakt sinds 1 januari 2008 deel uit van de Sectie Vervoer Verzekering en Handel.

Annemieke houdt zich voornamelijk bezig met nationaal en internationaal wegvervoer (CMR), alsmede expeditie en logistieke dienstverlening. Zij adviseert en procedeert voor zowel nationale als internationale verzekeringsmaatschappijen, als ook wegvervoerders.

Annemieke is lid van de Nederlandse Vereniging voor Zee- en Vervoerrecht (NVZV). In 2007 publiceerde zij een artikel in Tijdschrift Vervoer & Recht met de titel "Het gerecht van de plaats van inontvangstneming in de zin van art. 31 lid 1 sub b CMR".

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Ondernemingsrecht
  • Vervoersrecht
  • Verzekeringsrecht