vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Annelies Overmars

Mevrouw mr. Annelies Overmars

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Annelies Overmars (Uden, 1965) studeerde in 1990 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in twee hoofdrichtingen (civiel- en ondernemingsrecht). Aansluitend volgde zij gedurende enige maanden postdoctoraal enkele vakken op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht en ondernemingsrecht aan de rechtenfaculteit in Poitiers (Frankrijk).

Sinds 1991 is zij werkzaam bij Holla Advocaten op de vestiging ´s-Hertogenbosch. Zij is lid van de secties Gezondheidsrecht, Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht en van de sectie Vastgoed. Zij combineert een advies- en procespraktijk met het accent op advisering.

Annelies adviseert ondernemers op het gebied van het verbintenissenrecht in ruime zin. Denk aan het opstellen en beoordelen van overeenkomsten, het adviseren met betrekking tot problemen rond de uitvoering van overeenkomsten en het adviseren met betrekking tot aansprakelijkheidszaken.

Ook op het gebied van Vastgoed adviseert zij ondernemers bij problemen rond de uitvoering van contracten en aansprakelijkheidsvraagstukken (b.v. gebreken).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Gezondheidsrecht
  • Onroerend goedrecht
  • Verzekeringsrecht