vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. B. Jongedijk-Eijsink

Mevrouw mr. B. Jongedijk-Eijsink

Advocaat bij Jongedijk Advocatenkantoor in Oosterhout Nb

Profiel

Mr. Boukje Jongedijk-Eijsink (1974) heeft haar studie Nederlands recht met specialisatie Europees recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Daarna werkte zij als senior gerechtssecretaris bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Amsterdam, als advocaat bij Houben Advocaten te Breda en als senior adviseur Vastgoedadvies & Legal bij Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud.

Eind 2007 startte zij haar eigen kantoor: Jongedijk Advocatenkantoor. Hiermee richt Boukje zich volledig op haar twee specialismen: bestuursrecht en omgevingsrecht.
Ook het raakvlak tussen publiek- en privaatrecht behoort tot haar aandachtsgebied. Zaken waarbij de overheid is betrokken vormen haar werkterrein. Hierin heeft zij ruime ervaring opgedaan bij de rechtbank, provincie, gemeente en in de advocatuur.

Eind 2006 heeft zij de postacademische opleiding Algemeen Bestuursrecht aan de Grotius Academie succesvol afgerond. Eind 2008 is zij voor de specialisatieopleiding Ruimtelijke Ordenings- en Milieurecht aan de Grotius Academie geslaagd.

Voor de website www.vromtotaal.nl is Boukje vaste columnist.

Boukje is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR), Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ), Vereniging voor Milieurecht (VMR) en de Vereniging voor Bouwrecht (VBR). Daarnaast is zij sinds 2000 secretaris van de Landelijke Klachtencommissie voor het Christelijk Onderwijs. Ook geeft Boukje cursussen op onder meer het gebied van het bestuursprocesrecht, de omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), de Wet ruimtelijke ordening en grondexploitatie.

Specialisatie, persoonlijke aanpak en enthousiasme voor het bestuursrecht en omgevingsrecht vormen de belangrijkste pijlers van dit kantoor.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Bestuursrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Onroerend goedrecht

Groepen

VBR-A (Bouwrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten
VJOJ (Onroerend goedrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen
VMA (Milieurecht)
Beroepsvereniging
Vereniging van Milieurecht Advocaten