vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. C.C.B. Boshouwers

Mevrouw mr. C.C.B. Boshouwers

Advocaat bij Van Koutrik c.s. in Amsterdam

Profiel

Als psychiatrisch verpleegkundige en jurist bij het voormalige Bureau voor Rechtshulp (1993-2000) heb ik een diverse achtergrond. Van 2000 tot 2004 woonde en werkte ik in Cambodja, voor onder meer het VN mensenrechtenkantoor. Sinds 2007 ben ik advocaat en partner bij Van Koutrik advocaten. Ik houd mij bezig met het familierecht (echtscheidingen, beëindiging samenwoning, straatverbod, gezag, erkenning, omgang, alimentatie, adopties, kinderontvoering, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing), en het strafrecht (meerderjarigen, minderjarigen, TBS). Erfrecht heeft mijn bijzondere interesse.

Ik beschik over een groot inschattings- en onderscheidingsvermogen. Niet nodeloos procederen maar eerst proberen om in onderling overleg tot een oplossing te komen, is mijn motto. Maar, indien nodig schroom ik niet om ter zitting het onderste uit de kan te halen en u met hand en tand te verdedigen. Ik ben lid van de VSAA werkgroep personen- en familierecht.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht