vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. C.H. Dijkstra

Mevrouw mr. C.H. Dijkstra

Advocaat bij Dijkstra Krikke Ruperti advocaten in Amersfoort

Profiel

Mr. C.H. Dijkstra besloot tijdens haar werk als coördinator van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel om advocaat te worden.
In 1992 studeerde zij af aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Aansluitend ging zij aan het werk als advocaat op de rechtsgebieden strafrecht, internationaal verblijfsrecht en (internationaal) familierecht. Zij volgde de specialistenopleidingen voor strafrechtadvocaat en jeugdrechtadvocaat. Zij trad op als docent bij de EMA en in de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten.
In april 2009 heeft zij zich als strafrechtadvocaat bij Dijkstra Krikke Ruperti advocaten aangesloten. Haar werk is het behartigen en verdedigen van de belangen van hen die terecht of onterecht door de Staat ter verantwoording worden geroepen. Van tasjesroof en diefstal tot verkrachting en moord. Altijd in contact en overleg met de betrokkene(n), met een individuele aanpak en persoonlijke benadering.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht