vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. C.J. Knoops-Hamburger

Mevrouw mr. C.J. Knoops-Hamburger

Advocaat bij Knoops' Advocaten in Amsterdam

Profiel

Mevrouw mr. Carry J. Knoops-Hamburger heeft eerst verloskunde gestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Amsterdam (periode 1972-1975) en muziek aan het conservatorium te Utrecht (1978). Daarnaast studeerde zij tussen 1986-1991 Nederlands recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij specialiseerde zich in het arbeidsrecht (Grotius opleiding PaLa 2001) en in het strafrecht, meer in het bijzonder internationaal strafrecht. Zij is sinds 2003 als co-counsel verbonden aan het Special Court for Sierra Leone, het tribunaal in West-Afrika. Daarnaast staat zij sinds 2006 als legal assistant en sinds 2008 als counsel ingeschreven bij het Rwanda-tribunaal in Tanzania en is tevens verbonden aan een van de defence teams bij het Rwanda-tribunaal. Voorts maakt zij onderdeel uit van het verdedigingsteam van Knoops’ advocaten dat eveneens militaire strafzaken behandelt.

Mevrouw Knoops-Hamburger is lid van de Adviesraad van The Center for the Study of the United Nations Systems and the Global Legal Order, Sunsglow, New York, NY, USA.Daarnaast is mevrouw Knoops-Hamburger voorzitter van de stichting Miles4Justice.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Internationaal recht
  • Strafrecht