vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. C.M. Steenhoff

Mevrouw mr. C.M. Steenhoff

Advocaat bij Steenhoff & Zijderveld Advocaten in Wageningen

Profiel

Céline Steenhoff heeft zich verregaand gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Juist in de balans tussen zakelijkheid en emotie ligt haar kracht. Hierbij maakt zij geen onderscheid tussen de ogenschijnlijk eenvoudige echtscheidingen en de ingewikkelde vermogenszaken. Het optimaal haalbare resultaat voor de cliënt is haar drijfveer. Mr. Steenhoff is vanaf 2001 lid van de vFAS (Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars). In 2002 heeft zij de specialisatie-opleiding Familierecht afgerond van de vFAS, in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen.

De combinatie van diverse rechtsgebieden heeft Mr. Steenhoff gemaakt tot wie zij nu is. Na haar studie aan de Rijksuniversiteit Utrecht werkte zij enige jaren in de deurwaarderij, waarbij zij de vakopleiding tot kandidaat-deurwaarder voltooide. Daarna stapte zij over naar de advocatuur, om zich meer en meer te specialiseren in haar huidige rechtsgebied. In haar vrije tijd mag zij graag vertoeven in een goed restaurant. De calorieën loopt zij er bij voorkeur af met wandelschoenen en rugzak.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars