vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. D. Vurdelja

Mevrouw mr. D. Vurdelja

Advocaat bij DELB Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

In 2006 heb ik met succes mijn masters ‘civiel recht’ en ‘public international law’ afgerond aan de Universiteit Leiden. Om meer kennis van het procesrecht te vergaren heb ik tijdens mijn studie als buitengriffier bij de Rechtbank Den Haag gewerkt.

Na mijn studie ben ik 3 jaar werkzaam geweest bij het Joegoslavië Tribunaal te Den Haag. Mijn achtergrond en mijn ervaring bij een internationale organisatie hebben ervoor gezorgd dat ik - naast Nederlands - tevens vloeiend Engels en Servo-Kroatisch spreek.

In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur. Ik startte bij een middelgroot advocatenkantoor en behandelde voornamelijk zaken op het gebied van het personen- en familierecht. Dit rechtsgebied is tevens mijn persoonlijke voorkeur geworden, mede omdat ik zelf een echt familiemens ben en weet hoe belangrijk familiebanden zijn.

Sinds 2012 ben ik verbonden aan het kantoor van dELb advocaten waar ik naast het personen-en familierecht mij bezig houd met het vreemdelingenrecht, het bestuursrecht en de algemene civiele praktijk.

Ik merk dat het voor mij altijd weer een uitdaging is om cliënten te adviseren en bij te staan. Hierbij vind ik het belangrijk om het belang van de cliënt zo goed mogelijk te behartigen en ik zet mij dan ook met dat doel voor ogen volledig in. Ik ben mij bewust van mijn maatschappelijke positie als advocaat en wens mij daarvoor 100 % in te zetten. Daarbij vind ik het van groot belang dat ik goed bereikbaar ben voor mijn cliënten en dat zij goed op de hoogte zijn van hun zaak en de voortgang daarvan.

Mijn praktijk bestaat voor het overgrote deel uit personen-en familierechtzaken. Gaat u scheiden of dient er bijvoorbeeld alimentatie of een omgangsregeling te worden vastgesteld, dan kunt u bij mij terecht. Daarnaast kan ik u ook bijstaan op de rechtsgebieden algemene civiele praktijk, vreemdelingenrecht en bestuursrecht.

De band die je verbindt met je ware familie is er niet een van bloed, maar van respect en vreugde in elkaars bestaan. (Richard Bach)

NB. Voor iedere zaak wordt een passend uurtarief afgesproken.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Servo-Kroatisch

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Bestuursrecht
  • Personen- en Familierecht