vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. E. Keijzerwaard

Mevrouw mr. E. Keijzerwaard

Advocaat bij Houwing Keijzerwaard & Spigt Advocaten & Bemiddelaars in Rotterdam

Profiel

Mr Ellen Keijzerwaard (1965) is sinds 1994 werkzaam als advocaat. Ellen Keijzerwaard richt zich alleen op het personen- en familierecht, ook als mediator. Ellen Keijzerwaard is aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten- en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Voordat Ellen Keijzerwaard de advocatuur in ging, werkte zij in de journalistiek en was ze werkzaam op het Arrondissementsparket in Rotterdam. Ze werkt ook regelmatig als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank in Dordrecht.

Als u hulp nodig heeft op het gebied van echtscheiding, omgang, alimentatie, gezag, erkenning/ontkenning vaderschap, boedelscheidingen dan kunt u bij Ellen Keijzerwaard terecht.

Als scheidingsbemiddelaar heeft Ellen Keijzerwaard aandacht voor alle aspecten die in een zaak spelen en is de bijstand niet slechts beperkt tot een juridisch/zakelijke benadering. Groot voordeel van bemiddeling is dat het niet alleen recht doet aan de zaak, maar vooral aan de betrokkenen en hun kinderen.

Mocht u overwegen gebruik te maken van echtscheidingsbemiddeling dan stuurt ze u een gratis folder hierover toe.

Ellen Keijzerwaard is op vrijdag vrij.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars