vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > Mevrouw mr. E.A.M. Mannheims

Mevrouw mr. E.A.M. Mannheims

Advocaat bij De Roos & Pen Advocaten in Amsterdam

Profiel

mr. Lian Mannheims is expert op het terrein van strafrechtelijke procesvoering. Zij heeft veel proceservaring in zeer uiteenlopende strafzaken. Haar praktijk omvat financieel- en economisch strafrecht, internationaal strafrecht en commuun strafrecht (waaronder Opiumwetzaken). Tevens heeft zij veel ervaring in procedures met betrekking tot de ontneming van wederrechtelijk voordeel.
Voorts is zij een van de weinige advocaten in Nederland die gespecialiseerd is in luchtverkeersstrafrecht. Daarnaast is zij gespecialiseerd in strafzaken tegen geheimhouders, zoals advocaten en notarissen. Haar cliënten zijn particulieren, (buitenlandse) bedrijven en overheden. Van 2001 tot oktober 2009 was zij portefeuillehouder strafrecht in de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten te Amsterdam. Vanaf 2006 was zij tevens waarnemend deken. Sinds november 2009 is zij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, vanaf 2011 is zij vice-voorzitter. Zij treedt tevens regelmatig op als docent en als spreker op seminars.
mr. Mannheims wordt aanbevolen door de Legal 500.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht

Groepen

NvSA (Strafrecht)
Beroepsvereniging
Nederlandse Vereniging Van Strafrechtadvocaten