vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. E.B.M. Brons-Stikkelbroeck

Mevrouw mr. E.B.M. Brons-Stikkelbroeck

Advocaat bij Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat in Utrecht

Profiel

Esther Brons-Stikkelbroeck is op 1 september 2008 in dienst getreden bij Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat. Zij is gespecialiseerd in Franchising zet zich sinds haar indiensttreding in voor de op- en uitbouw van de praktijkgroep Franchising.

Esther studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg en de Universiteit van Uppsala (Zweden) en maakte kennis met de advocatuur tijdens een studentstage bij NautaDutilh. Na haar studie ging zij eerst aan de slag als bedrijfsadviseur bij Dynova Innovatieadvies. Daar begeleidde Esther ondernemingen uit het midden en kleinbedrijf bij de economische en juridische aspecten van hun innovatietrajecten.

In 2000 werd Esther als advocaat beëdigd en ging zij aan de slag bij CMS Derks Star Busmann N.V. in de commerciële ondernemingsrechtpraktijk. Hier volgde zij ook een specialisatieopleiding Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie, welke zij in 2005 afrondde.

Bij CMS Derks Star Busmann en later bij Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat begeleidde Esther een aantal toonaangevende franchiseorganisaties bij zowel adviesvraagstukken als procedures. De franchiseorganisaties welke zij heeft begeleid zijn actief in verschillende branches en omvatten zowel profit als non-profit organisaties.

Daarnaast heeft Esther ruime ervaring opgedaan met andere (non-)commerciële contractsvormen tussen ondernemers (koop/verkoop, agentuur, distributie, outsourcing) en het arbeidsrecht. Esther is een veelzijdig en pragmatisch advocaat te noemen.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Specialismen

  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Europees- en Mededingingsrecht
  • Internationaal recht
  • Ondernemingsrecht
  • Overige