vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. E.M.Y. Sørensen

Mevrouw mr. E.M.Y. Sørensen

Advocaat bij Sørensen Advocaten in Rotterdam

Profiel

Yvonne studeerde rechten in Leiden en trad aansluitend in 1995 als advocaat in dienst bij NautaDutilh. Ze was grotendeels actief binnen de praktijkgroep Arbeidsrecht. Van augustus 2003 tot augustus 2005 was Yvonne werkzaam op de praktijkgroep Loonbelasting&Arbeidsrecht van Loyens&Loeff. Yvonne heeft de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) en PALA-plus afgerond.

Yvonne is gespecialiseerd in internationale verhoudingen in het arbeidsrecht, ontslagrecht (waaronder statutair bestuurders) en arbeidsrechtelijke advisering bij reorganisaties, fusies en overnames. Zij staat onder meer internationale beursgenoteerde ondernemingen, ziekenhuizen en woningcorporaties bij. Zij is lid van de specialisatieverenigingen VRAA en VAAN. Naast haar brede procespraktijk geeft zij regelmatig presentaties en workshops op het gebied van arbeidsrecht. Zij is lid van de Ontslagadviescommissie van het UWV en is bestuurslid van theater ‘Walhalla’ en ‘Vrienden van het CHIO’.
Yvonne woont met haar man en drie kinderen in Rotterdam.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Sociaal zekerheidsrecht