vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. E.P.E. van Ekelen

Mevrouw mr. E.P.E. van Ekelen

Advocaat bij Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators in Eindhoven

Profiel

Sinds 2004 ben ik met veel enthousiasme werkzaam in de advocatuur. In 2010 heb ik de opleiding van de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) succesvol afgerond, waardoor ik mij verder heb gespecialiseerd in het personen- en familierecht en ben opgeleid tot scheidingsmediator. Sinds 2011 ben ik ook MfN registermediator.

De combinatie van advocaat en mediator brengt zowel in gerechtelijke procedures als in de mediationpraktijk grote voordelen met zich mee. Ik beschik over ruime juridische kennis en ben daarom in staat u optimaal te kunnen adviseren en informeren over alle aspecten van het personen- en familierecht en erfrecht. Daarnaast ben ik in staat om op een effectieve manier in te spelen op het conflict tussen partijen om zodoende er aan bij te dragen dat partijen er gezamenlijk en vooral toekomstgericht uit komen. Met name als er kinderen in het spel zijn is het belangrijk dat u in de toekomst goed met elkaar als ouders kunt communiceren. Ik bied u daarbij de begeleiding die u nodig heeft, zowel gedurende het proces als in de vorm van nazorg. Om maatwerk te bieden werk ik nauw samen met deskundigen, zoals psychologen, pedagogen, fiscalisten, financieel adviseurs, pensioen- en verzekeringsadviseurs.

U kunt mij bereiken via vanekelen@vanekelenpoort.nl

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Erfrecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars