vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. F. Borger van der Burg - Holstege

Mevrouw mr. F. Borger van der Burg - Holstege

Advocaat bij Holstege Advocatuur en Mediation in Rijswijk Zh

Profiel

Floor Borger van der Burg-Holstege is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden (2003) in het civiele recht. Zij heeft zich na haar studie als advocaat gespecialiseerd in het familierecht bij La Gro advocaten te Gouda en Verhoeff advocaten te 's-Gravenhage.

Floor behartigt zowel de belangen van particulieren als ondernemers. Met haar ruime ervaring kan zij u goed informeren, begeleiden en ondersteunen waarbij een persoonlijke benadering van clienten als uitgangspunt wordt genomen. Immers in de vaak zeer ingrijpende zaken is het belangrijk om terug te kunnen vallen op iemand die niet alleen over zeer goede juridische kwaliteiten beschikt maar ook even zoveel aandacht besteedt aan de emotionele kant van de zaak. In familierechtzaken zijn deze beide aspecten vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Floor heeft de beste juridische specialisatieopleiding op het gebied van het familierecht gevolgd. Daarnaast heeft Floor de Basisopleiding Scheidingsmediation gevolgd en volgt zij de Specialisatieopleiding Scheidingsmediation. Floor is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (Vfas). Dit is een Vereniging waarvan advocaten uitsluitend lid kunnen worden indien wordt voldaan aan de strenge eisen die deze vereniging aan haar leden stelt.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht