vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. F.N.M. Michels

Mevrouw mr. F.N.M. Michels

Advocaat bij Van Koutrik c.s. in Amsterdam

Profiel

Als specialist arbeidsrecht (lid van de VAAA en VAAN) sta ik zowel werkgevers als werknemers bij in reorganisaties en individuele en collectieve ontslagprocedures. Daarnaast adviseer ik cliënten over alle overige aspecten van het arbeidsrecht zoals loongeschillen, concurrentiebedingen en relatiebedingen, arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, bedrijfsongevallen en de rechtspositie van de statutair directeur. Ook het beoordelen en opstellen van contracten en het incasseren van onbetaald gebleven facturen behoren tot mijn vakgebied.

Cliënten moeten zich bij mij op hun gemak voelen. Dat begint met goed (actief) luisteren: wat is het probleem van de cliënt, wat verwacht hij of zij van mij als advocaat? Na het intakegesprek ga ik direct voor de cliënt aan de slag. Hij of zij wordt bij elke stap die ik onderneem vooraf geraadpleegd. Dit voorkomt misverstanden, schept duidelijkheid en vergroot de betrokkenheid van zowel advocaat als cliënt bij de zaak. Ik ben in staat de angel uit een conflict te halen, maar zal ook niet schromen om een procedure te starten.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht