vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. G. Biesmans

Profiel

Mw. Mr. G. Biesmans voltooide in 1990 haar middelbare studies aan de Humaniora Kindsheid Jesu in Hasselt (B). Van 1990 tot 1993 studeerde zij aan het Provinciaal Instituut voor Hoger Onderwijs te Hasselt waar zij haar diploma in de opleiding secretariaatsmanagement behaalde.

Mw. Mr. Biesmans startte in 1995 haar studies in de rechten aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. In 2001 studeerde zij af als meester in de rechten, met als specialisatie strafrecht. Hierna heeft zij 6 jaren gewerkt als gerechtssecretaris bij de sector strafrecht van de Rechtbank Maastricht waar zij in de praktijk heeft geleerd hoe het er in een strafzitting aan toe gaat. De stap naar de strafrechtadvocatuur was dan ook een kleine stap. In 2002 studeerde zij af als licenciaat in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Deze studie heeft zij na haar werkuren bij de Rechtbank Maastricht in avondopleiding voltooid. Op 17 december 2008 legde zij haar eed af als advocaat bij de Balie van Maastricht en vatte zij haar stage aan bij Advocatenkantoor Vonken te Maastricht.

Mw. Mr. Biesmans heeft een uitgesproken voorkeur voor het strafrecht. Het persoonlijk contact met de client spreekt haar erg aan. Elke client – betalend of op basis van toevoeging– krijgt haar volledige toewijding. Strafrechtadvocaat ben je niet van negen tot vijf, is haar stelling.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits

Specialismen

  • Strafrecht