vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. G. Feitsma (Gudrun)

Mevrouw mr. G. Feitsma (Gudrun)

Advocaat bij Haagstate Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Gudrun (1969) studeerde rechten in Leiden. Na haar loopbaan te zijn begonnen als juridisch consultant op het gebied van ruimtelijke ordening, startte zij in januari 1998 als advocaat bij NautaDutilh eerst op ruimtelijke ordening en vervolgens op het gebied van het arbeidsrecht. Eind 2001 besloot zij haar loopbaan als senior jurist te vervolgen bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit te Den Haag.

In 2009 keerde zij terug in de advocatuur bij Eversheds Faasen om zich helemaal toe te leggen op het Arbeidsrecht. In 2010 behaalde zij de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Haar ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid, alsmede haar ervaring in de advocatuur, stellen Gudrun in staat snel en praktisch mee te denken met de problematiek van cliënten. Aangezien zij zowel voor werkgevers als werknemers optreedt, is zij daarnaast goed in staat problemen van beide kanten in te schatten en daarvoor snel praktische en werkbare oplossingen aan te dragen.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht