vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > Mevrouw mr. H. Veldhuizen

Mevrouw mr. H. Veldhuizen

Advocaat bij ATM Advocaten in Utrecht

Profiel

Henny Veldhuizen studeerde in 1994 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in de richtingen Nederlands recht en Notarieel Recht en werkt sindsdien in de juridische (advies)praktijk. Voordat zij als advocaat begon, was zij verschillende jaren werkzaam als kandidaat-notaris op het gebied van onroerend goed, personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Na vervolgens ook nog te hebben gewerkt als vakredacteur bij Kluwer Juridische Uitgevers en gerechtssecretaris bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, heeft zij in 2005 de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Henny werkt als advocaat sinds 2007 bij ATM Advocaten in de algemeen civielrechtelijke (proces)praktijk. Zij werkt voor zowel ondernemingen als particulieren. En behandelt onder meer zaken op het gebied van het algemeen contractenrecht, onroerend goedrecht, ondernemingsrecht, erfrecht en bestuursrecht. Voor Henny betekent het advocaat zijn, dat betrokkenheid bij de cliënt voorop staat en samen gezocht wordt naar de beste oplossing, buiten de rechtszaal als het kan en daarbinnen als dat nodig is.

Voor zover er naast werk en gezin nog tijd voor andere dingen overblijft, vult Henny die met skaten, fietsen, literatuur, film en fotografie.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

Deze advocaat heeft nog geen specialismen opgegeven.