vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. I.E. Boissevain

Profiel

Iaira is gespecialiseerd in veterinair recht en praktisch dierenrecht. Praktisch, omdat het gaat over veterinaire problemen, koop en verkoop, aansprakelijkheid of eigendomsgeschillen, algemene voorwaarden voor een dierenbedrijf, maar ook om beleid en overheid of zelfs strafrecht. Het gaat hier niet om de filosofie over rechten van het dier, maar om het juridische mijnenveld rond het houden van dieren waar dierenarts, ondernemer en dierenhouder mee te maken krijgen.

Bij juridische vragen en geschillen rond dieren is die praktische invalshoek noodzakelijk, net als begrip voor uw positie als dierenarts of eigenaar en een advocaat die de veterinaire terminologie en de wereld van de dierenhouderij kent en zelf (van) dieren houdt. Juist bij dierenzaken zijn de beoordeling van de urgentie, een goede afweging van kosten en mogelijke baten voor de betrokkene en een realistisch advies van groot belang.
http://www.bvdv.nl/team/laira-boissevain

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

Deze advocaat heeft nog geen specialismen opgegeven.