vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > Mevrouw mr. J.W.M. Hendriks-van Vugt

Mevrouw mr. J.W.M. Hendriks-van Vugt

Advocaat bij Advocatenkantoor Hendriks van Vugt in Rotterdam

Profiel

Mr. Jacqueline Hendriks-van Vugt heeft zich als advocaat met name toegelegd op de gebieden "letselschade" en "personen- en familierecht". Door haar ervaring van 24 jaar, haar persoonlijke benadering en haar gedrevenheid, heeft zij al vele zaken tot een goed einde gebracht. Uw zaak is bij haar in goede handen.

Mr. Jacqueline Hendriks-van Vugt is in 1988 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Aansluitend is zij gaan werken bij een grote rechtsbijstandverzekeraar.

Vanaf maart 1995 is zij als advocaat werkzaam. In 2004 heeft zij haar eigen kantoor opgericht: "Advocatenkantoor Hendriks van Vugt".

Zij heeft aan de Grotius Academie de specialisatie-opleiding "Personenschade" voltooid en bij het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen de specialisatie-opleiding "Familierecht". Zij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Stichting Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Letselschade
  • Verzekeringsrecht

Groepen

LSA (Letselschade)
Beroepsvereniging
Vereniging van Letselschade Advocaten
vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars