vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Jihane Benavente Prieto

Mevrouw mr. Jihane Benavente Prieto

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Jihane Benavente Prieto (´s-Hertogenbosch, 1982) is sinds mei 2005 werkzaam bij Holla Advocaten. Zij is met genoegen afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in civielrechtelijke richting. Tijdens haar studie heeft zij drie jaar gewerkt als bedrijfsjurist bij een grote Amerikaanse onderneming en is zij als vrijwilliger actief geweest bij de Rechtswinkel te Tilburg.

Daarnaast heeft zij gedurende haar studie ervaring opgedaan bij een groot kantoor in het westen des lands en bij de rechtbank. Tevens heeft zij tijdens de laatste fase van haar studie gewerkt als student juridisch medewerker bij een middelgroot Brabants kantoor en heeft zij op de Universiteit van Tilburg les gegeven aan derdejaars rechtenstudenten in het kader van het verplichte doctoraalvak Oefenrechtbank.

Binnen de sectie Insolventie houdt Jihane zich onder meer bezig met diverse civielrechtelijke vraagstukken, de afwikkeling van faillissementen, voert zij een proces- en incassopraktijk en adviseert zij ondernemingen in ´zwaar weer´.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance