vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. K. Wörsdörfer-Nestby (Karin)

Mevrouw mr. K. Wörsdörfer-Nestby (Karin)

Advocaat bij Valegis Advocaten in Rijswijk Zh

Profiel

Voordat Karin Wörsdörfer-Nestby (1971) bij Valegis kwam, heeft zij brede ervaring opgedaan in de advocatuur en het bedrijfsleven. Zij was vijf jaar advocaat bij één van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Daarvoor en daarna heeft Karin als bedrijfsjurist gewerkt bij een multinational in kopieer- en fotoapparatuur en bij een gerenommeerd nationaal onderzoeksinstituut.
Karin adviseert en procedeert met name op het gebied van het algemene verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Zij is gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van en onderhandelen over commerciële overeenkomsten op verschillende gebieden. Een substantieel deel van Karin's praktijk heeft een internationale dimensie.
Karin heeft de "Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen" met goed gevolg afgerond. Door haar jarenlange bedrijfsjuridische ervaring op diverse terreinen is Karin in staat om als volwaardig gesprekspartner met ondernemers mee te denken en op pragmatische manier hun commerciële belangen te behartigen.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Ondernemingsrecht