vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. L. Vosman

Mevrouw mr. L. Vosman

Advocaat bij Knoops' Advocaten in Amsterdam

Profiel

Mevrouw mr. Lizette Vosman heeft in augustus 2009 een LLM in ‘Law & Politics of International Security’ aan de Vrije Universiteit behaald. Zij schreef haar scriptie over de aansprakelijkheid voor mensenhandel tijdens VN Vredesoperaties. In 2011 heeft zij een LLM (internationaal) strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald en heeft zij een scriptie over mensenrechtenbescherming in overleveringsprocedures geschreven.
Gedurende haar studie heeft mevrouw Vosman in verschillende besturen zitting genomen en is zij werkzaam geweest bij de Rechtswinkel in Amsterdam. Mevrouw Vosman heeft ook internationale ervaring opgedaan. Zo heeft zij 3 maanden aan de Sorbonne in Parijs Frans gestudeerd, heeft zij stage gelopen bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de Raad van Europa in Straatsburg en heeft zij vervolgens 7 maanden bij de Mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa gewerkt. Daarnaast heeft zij in het verdedigingsteam van de heer Karadzi? voor het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag stage gelopen.

Mevrouw Vosman is sinds 2010 werkzaam bij Knoops’ advocaten. Bij Knoops’ advocaten houdt mr. Vosman zich bezig met de commune strafpraktijk en zaken op het gebied van internationaal strafrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Strafrecht