vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Lieke de Beer

Mevrouw mr. Lieke de Beer

Advocaat bij Holla Advocaten in Eindhoven

Profiel

Lieke de Beer (1978) is geboren in Breda. Na het behalen van het gymnasiumdiploma is zij Nederlands Recht gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie was zij reeds werkzaam op een advocatenkantoor, direct na haar afstuderen is zij tot advocaat beëdigd.

Lieke heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond.

Lieke heeft een ruime ervaring binnen haar vakgebied, zowel werkgevers als werknemers bedient zij met betrekking tot alle facetten van het arbeidsrecht. Zo is zij een bewezen sparringpartner voor directies en P&O functionarissen op het terrein van onder andere reorganisaties, maar staat hen - alsook werknemers – eveneens met raad en daad bij in bijvoorbeeld individuele ontslagkwesties.

Haar aanpak kenmerkt zich door snel, praktisch en oplossingsgericht meedenken, maar in voorkomend geval een procedure zeker niet schuwend.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht