vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M. Boender-Radder

Mevrouw mr. M. Boender-Radder

Advocaat bij DVDW advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Als personen- en familierechtadvocaat is Martine gespecialiseerd in alle aspecten verbonden aan de afwikkeling van de gevolgen van (echt-)scheidingen en de advisering over het opstellen van huwelijksvoorwaarden voor en tijdens het huwelijk. Zij is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators.
Voorts staat Martine partijen bij in het kader van mediation of als coach/ondersteunend advocaat voor cliënten die een mediationtraject volgen. Zij geeft second-opinions, bijvoorbeeld over de aanpak van een zaak en/of in het kader van hoger beroepsprocedures.
Ten slotte is Martine aangesloten bij de Vereniging Collaborative Divorce Holland. Collaborative divorce (overlegscheiding) is een nieuwe methode van scheiden, waarbij beide partijen worden bijgestaan door een eigen advocaat en een gezamenlijke coach, maar waarbij procederen op voorhand is uitgesloten. De belangen van partijen worden bij deze methode op een zorgvuldige en efficiënte wijze gewaarborgd.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars