vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M. Kemmers

Mevrouw mr. M. Kemmers

Advocaat bij KemmersRoet Advocaten in Amsterdam

Profiel

Mieke Kemmers (1976) is in 2000 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is zij als advocaat gaan werken bij Van der Nat Litigation in de sectie Arbeidsrecht, waar zij zowel werkgevers als werknemers heeft geadviseerd en bijgestaan in arbeidsrechtelijke kwesties. In augustus 2003 is zij in dienst getreden bij Boddaert Verweel Advocaten. Daar heeft zij zich ook toegelegd op het Personen- en Familierecht.
Mieke Kemmers is aangesloten bij de specialisatievereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars, de Vfas (www.verenigingvfas.nl).

Mieke Kemmers is naast haar werkzaamheden als advocaat werkzaam als (echtscheidings-)mediator. Tevens is zij voorzitter van de Stichting Jonge Balie Nederland geweest. Door haar brede oriëntatie is de werkwijze van Mieke Kemmers praktisch en oplossingsgericht met oog voor de cliënt.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars