vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M. Lindhout

Mevrouw mr. M. Lindhout

Advocaat bij Advocatenkantoor Prinsegracht in 's-Gravenhage

Profiel

is in 1994 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar ze tijdens haar studie ook onderwijs heeft gegeven. In 1996 werd zij advocaat, en sinds1998 is ze werkzaam bij Advocatenkantoor Prinsengracht.

Ze heeft zich eerst gespecialiseerd in strafrecht, heeft de specialisatieopleiding strafrecht voltooid en is lid van de Nederlandse Vereniging Strafrecht Advocaten (NVSA). Vervolgens is ze gespecialiseerd in echtscheidingen en andere familiezaken. Ze heeft de juridische specialisatieopleiding familierecht afgerond en tevens de opleiding mediation. Ze is lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Ook is zij geregistreerd mediator bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Persoonlijke betrokkenheid is van groot belang in zowel het strafrecht als het familierecht. Immers u wordt geconfronteerd met ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Marike heeft oog voor de juridische en emotionele aspecten van uw zaak. Indien kinderen zijn betrokken in een familiezaak, besteedt zij uitgebreid aandacht aan de belangen van de kinderen.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Groepen

NvSA (Strafrecht)
Beroepsvereniging
Nederlandse Vereniging Van Strafrechtadvocaten
vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars