vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M. de Maaré

Profiel

Als ervaren personen- en familierechtadvocaat kwam Marcella in 2010 het team van Gimbrère International Advocaten versterken. Inmiddels heeft ze veel (proces)ervaring met echtscheidingen (ook bij ondernemers!), alimentatiezaken en boedelscheidingen. Ook is ze een expert op het terrein van gezag- en omgangkwesties en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden.

Marcella is daarnaast een ervaren scheidingsmediator. "Met mediation kiezen partijen die in conflict zijn ervoor om het samen te regelen. Een scheidingsprocedure verloopt zo meestal sneller en rustiger. De kosten zijn daarbij ook nog eens lager." Ze adviseert ook regelmatig mensen die elders een mediationtraject volgen of die na een niet geslaagde mediation bijstand nodig hebben van een advocaat.

Het beroep van advocaat spreekt Marcella vooral aan vanwege de aandacht voor de persoon van de cliënt. "Een goede relatie en samenwerking met de cliënt is belangrijk. Advies op maat, daar sta ik voor." Haar gedrevenheid, creativiteit en directheid zijn hierbij nuttige karaktereigenschappen.

Naast de prettige werksfeer bij Gimbrère is ze zeer te spreken over het complementaire team. "Met specialisten op verschillende rechtsgebieden kunnen we klanten op diverse terreinen bijstaan. Binnen het familierecht zijn er raakvlakken met bijvoorbeeld het ondernemingsrecht. Soms werken we met verschillende secties zodat we voor de cliënt een optimaal resultaat kunnen bereiken."

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht