vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M.C. Houwing

Mevrouw mr. M.C. Houwing

Advocaat bij Houwing Keijzerwaard & Spigt Advocaten & Bemiddelaars in Rotterdam

Profiel

Mr Marian Houwing (1966) is sinds 1989 advocaat. Marian Houwing richt zich op het personen- en familierecht en op het arbeidsrecht. Zij is lid van de Vereniging voor Familierecht Advocaten- en Scheidingsbemiddelaars (vFAS).

Wordt u geconfronteerd met problemen op het gebied van: omgang, alimentatie, gezag, erkenning/ontkenning vaderschap, boedelscheidingen, ontslag op staande voet, ontbinding van uw arbeidsovereenkomst en/of een loonvordering dan kunt u bij Marian Houwing terecht. In de rol van advocaat, maar ook in de rol van mediator op het gebied van familierecht en arbeidsrecht.

Als mediator heeft Marian Houwing aandacht voor alle aspecten die in een zaak spelen en is de bijstand niet slechts beperkt tot een juridisch/zakelijke benadering. Groot voordeel van mediation is dat het niet alleen recht doet aan de zaak, maar vooral aan de betrokkenen en eventueel hun kinderen.

Marian Houwing is op woensdag vrij.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars