vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M.C. van Woudenberg

Mevrouw mr. M.C. van Woudenberg

Advocaat bij Knoops' Advocaten in Amsterdam

Profiel

mr. M.C. van Woudenberg
Mevrouw mr. Marritta van Woudenberg studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2011 behaalde zij (cum laude) een LLM in het strafrecht en volgde onder meer de vakken ‘Rechtspsychologie en Bewijs’, ‘International Criminal Courts and Tribunals’ en ‘Public International Law’. Zij schreef haar scriptie over de toepasselijkheid van psychische overmacht als strafuitsluitingsgrond in de context van internationale misdrijven die voor het Joegoslavië-tribunaal en het Internationaal Strafhof worden berecht.

Gedurende de eindfase van haar studie was mevrouw Van Woudenberg werkzaam bij de strafsector van de rechtbank van Amsterdam, eerst als stagiaire en daarna als buitengriffier. Zij stond vrijwel wekelijks de politierechter bij gedurende strafzittingen en deed zo ervaring op in het nationale strafrecht.

Mevrouw Van Woudenberg is sinds maart 2011 werkzaam bij Knoops’ advocaten. Daar houdt zij zich bezig met zaken op het gebied van zowel nationaal als internationaal strafrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Internationaal recht
  • Strafrecht