vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M.C.L. Roet

Mevrouw mr. M.C.L. Roet

Advocaat bij KemmersRoet Advocaten in Amsterdam

Profiel

Maaike Roet (1977) is in 2000 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is zij als advocaat gaan werken bij Boekel de Nerée Advocaten te Amsterdam. Daar heeft zij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Namens werkgevers heeft zij reorganisaties en ontslag-procedures (bij CWI en kantonrechter) begeleid en daarnaast stond zij individuele werknemers bij tijdens hun ontslag.

Maaike Roet is tevens gespecialiseerd in het recht van de intellectuele eigendom (auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamrecht, internet, onrechtmatige daad). In de afgelopen jaren heeft zij ondernemingen geadviseerd over (potentiële) merk- en auteursrechtinbreuken en stond zij hen in rechte bij.

Maaike Roet heeft een brede juridische bagage en is daardoor in staat adequaat op te treden en praktisch te adviseren. Naast haar werkzaamheden als advocaat is zij als communicatietrainer werkzaam.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Merkrecht, auteursrecht en IE

Groepen

VvA (Arbeidsrecht)
Beroepsvereniging
De Vereniging voor Arbeidsrecht