vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M.G.F. van Voorst tot Voorst

Mevrouw mr. M.G.F. van Voorst tot Voorst

Advocaat bij Chambers Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

“Cliënten zijn verzekerd van een voortvarende en gedisciplineerde behandeling van hun – vaak gevoelige- zaken.”

Manon van Voorst tot Voorst is een expert in het toelichten van bepalingen in bestaande huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten. In haar echtscheidingspraktijk ligt de nadruk op de behandeling van huwelijksvermogensrechtelijke geschillen, zoals over verrekenbedingen en verdelingen. Daarnaast begeleidt zij erfgenamen bij de verdeling en verdere afwikkeling van nalatenschappen.

Manon is ruim 25 jaar advocaat en 20 jaar gespecialiseerd in echtscheidingsrecht en erfrecht. Daarnaast is zij sinds 1995 scheidingsbemiddelaar. Tot voor kort was zij voorzitter van een wetgevingsadviescommissie bij de Nederlandse Orde van Advocaten op het gebied van het familie- en jeugdrecht. Manon is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en NMI registermediator. Tot begin 2009 was zij enige jaren lid van de Raad van Discipline in Amsterdam.

Afspraken kunnen desgewenst ook buiten de reguliere kantoortijden worden gemaakt. Voor evident minvermogenden is een aangepast tarief bespreekbaar.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Erfrecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars