vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M.H.G. Habets

Profiel

Marjon staat aan de wieg van Habets Advocaten & Bemiddelaars. De afgelopen twintig jaar heeft zij een stabiele relationeel gerichte praktijk opgebouwd met de problematiek bij ondernemers als speciaal aandachtsgebied.

Marjon werkte tot 1997 bij een groot Bredaas kantoor en daarna als ondernemer waarbij het accent kwam te liggen op familierecht. Met haar natuurlijke nieuwsgierigheid naar persoonlijkheden en karakters, heeft zij zich de afgelopen jaren in toenemende mate gericht op de combinatie van advocatuur en bemiddeling. Marjon voelt zich als een vis in het water in ondernemersland, en staat inmiddels veel bedrijven met raad en daad bij.

Marjon’s ambitie richt zich op cliënten én op het kantoor: de komende jaren staat een gestage groei van Habets Advocaten & Bemiddelaars op haar programma.
"Ik vergelijk mijn werk graag met het passeren van een brug. Een brug is hoger, dus je moet je ergens overheen zetten, een drempel nemen. Het vergt in beweging komen, ombuigen. In ons werk zijn we voortdurend bezig mensen rijp te maken om in beweging te komen. Ze te helpen in de beslissing hoe tot een oplossing kan worden gekomen. Of wij hierbij als advocaat of als bemiddelaar optreden, is per situatie verschillend."

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars