vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. M.R.P. Drielsma

Mevrouw mr. M.R.P. Drielsma

Advocaat bij Chambers Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

"Samen met mijn cliënten te zoeken naar optimale oplossingen, toegesneden op hun eigen, specifieke situatie, dát is mijn passie".

Marion Drielsma is oprichter van het kantoor. Zij geniet landelijke bekendheid om haar vermogen praktische en werkbare oplossingen te vinden voor juridisch en emotioneel complexe zaken. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij haar hoog in het vaandel.

Marion studeerde in Leiden. Na een gedegen opleiding in de algemene proces- en adviespraktijk als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek is zij zich gaandeweg steeds meer gaan toeleggen op het familierecht. Sinds 1995 is zij naast familierechtadvocaat ook scheidingsbemiddelaar. Zij is actief lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en is aangesloten bij de Vereniging Collaborative Divorce Holland (VCDH). Zo weet Marion haar ruime ervaring in de rechtszaal en als bemiddelaar succesvol toe te passen op de vele facetten van het familierecht. De nadruk ligt daarbij op echtscheiding, alimentatie en omgangsregelingen, zowel nationaal als internationaal.

Marion is mede-auteur van het boek “Op eigen kracht. Scheiden en de kunst van een gelukkig(-er) leven” (Thema, 2010).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars