vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. P.O.M. Van Boven-de Groot

Mevrouw mr. P.O.M. Van Boven-de Groot

Advocaat bij Clingendael Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Pascale van Boven-de Groot is van 1986 tot 2006 werkzaam geweest in de Rotterdamse advocatuur. Met als kernkwaliteiten onderhandelen en zakelijkheid heeft Pascale zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Pascale heeft de arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding PALA voltooid. Sinds 2006 werkt Pascale als advocaat arbeidsrecht in de Haagse advocatuur.

Pascale heeft gedurende de ruim 22 jaar dat zij als advocaat werkzaam is een cliëntenkring opgebouwd bestaande uit een breed scala aan ondernemingen en organisaties in de (semi-)publieke sector. Pascale treedt daarnaast ook regelmatig op voor individuele werknemers. Adviseren en procederen op het gebied van het individuele ontslagrecht, reorganisaties, werkgeversaansprakelijkheid en medezeggenschapsrecht vormen de speerpunten van haar praktijk.

Pascale is lid van de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten, de Vereniging van Arbeidsrecht (VvA) en van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zij geeft workshops en lezingen over arbeidsrechtelijke onderwerpen en actualiteiten. Daarnaast is Pascale als lid van de Raad van Discipline te Den Haag belast met de tuchtrechtspraak.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Specialismen

  • Arbeidsrecht

Groepen

VAAN (Arbeidsrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
VvA (Arbeidsrecht)
Beroepsvereniging
De Vereniging voor Arbeidsrecht