vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Petra Domevscek

Mevrouw mr. Petra Domevscek

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Petra Domevscek (1978) is in 2001 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waar zij een scriptie heeft geschreven met als titel ´De informatieplicht bij algemene voorwaarden; op weg naar een hanteerbare informatieplicht´.

Na een studentstage in de advocatuur is Petra aansluitend aan haar afstuderen in dienst getreden bij Van Leeuwen Van der Eerden Advocaten, een van de fusiepartners van het huidige Holla Advocaten. Petra is werkzaam in de vestiging ´s-Hertogenbosch, waar zij deel uitmaakt van de sectie Arbeidsrecht. Petra is onder meer gespecialiseerd in het individueel ontslagrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met de advisering op verschillende deelgebieden binnen het arbeidsrecht, zoals de rechten en verplichtingen van de werkgever en werknemer bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer en geschillen over de handhaving van concurrentie- en relatiebedingen.

Petra heeft de Grotius opleiding Arbeidsrecht met succes afgerond.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht