vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. R.D. Hofman

Mevrouw mr. R.D. Hofman

Advocaat bij Marree en Dijxhoorn Advocaten in Amersfoort

Profiel

Sinds 2012 is Roxanne werkzaam bij Marree en Dijxhoorn Advocaten en maakt onderdeel uit van de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Roxanne adviseert en procedeert over diverse soorten contracten en ondernemingsrechtelijke zaken.

Roxanne studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam, met als afstudeerrichting privaatrecht. Tijdens haar studie heeft zij een semester gestudeerd aan Boston College in de Verenigde Staten.
Tevens was zij tijdens haar studietijd actief binnen verschillende studieverenigingen, waaronder bij AIESEC (een internationale studentenorganisatie die actief is in meer dan 107 landen) waar zij een bestuursfunctie heeft vervuld. Roxanne heeft via deze organisatie ook een maatschappelijke stage gelopen in Kameroen. De ervaringen die zij in het buitenland heeft opgedaan, hebben haar blik verbreed en positief beïnvloed. Deze zullen van meerwaarde zijn tijdens haar loopbaan als advocaat, nu haar werkterrein zowel de nationale markt als de internationale markt beslaat.

Voor meer informatie ga naar www.mend.nl

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Ondernemingsrecht