vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. R.P. Slingerland

Mevrouw mr. R.P. Slingerland

Advocaat bij Gimbrère International Advocaten in Breda

Profiel

.

Specialisaties
Erfrecht, nalatenschap, testament
Internationaal recht
Mediation
Familierecht en mediation
Gezag en omgang
Partner- en kinderalimentatie
Echtscheiding
Internationaal personen- en familierecht
Overig

stuur een mail

“Altijd eerlijk zijn tegen je cliënt”

Roxana Slingerland
Advocaat

Roxana is advocaat geworden omdat ze graag iets voor mensen wil betekenen, maar ook omdat het haar een mooi en interessant beroep leek. Nu ze dat dagelijks ondervindt, probeert ze telkens een goede balans te vinden tussen betrokkenheid bij de cliënt en het houden van de regie. "Verder vind ik het belangrijk om altijd eerlijk te zijn tegen de cliënt", aldus Roxana.

Haar keuze voor Gimbrère International Advocaten ligt vooral in de connectie met Spanje. "Ik ben half Spaans en heb tijdens mijn studie in Leiden een semester Spaans Recht in Barcelona gestudeerd." Roxana houdt zich vooral bezig met (internationaal) erfrecht en personen- en familierecht en vraagstukken welke hiermee direct en indirect verband houden.

Roxana typeert zichzelf als open en eerlijk, positief, doortastend en vriendelijk. In haar vrije tijd zwemt ze en loopt ze hard. Verder houdt ze van autorijden, reizen en 'het gebruikelijke' (uit eten, stappen, bioscoopbezoek etc.).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Erfrecht
  • Internationaal recht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Onroerend goedrecht
  • Personen- en Familierecht