vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Roelien Drent

Mevrouw mr. Roelien Drent

Advocaat bij Van Benthem & Keulen N.V. in Utrecht

Profiel

Roelien Drent is sinds 1 juni 2008 bij Van Benthem & Keulen als advocaat werkzaam binnen de sectie Vastgoed & Overheid. Zij adviseert en begeleidt bij de totstandkoming van contracten op het gebied van vastgoed. Dit zijn bijvoorbeeld (intentie-)overeenkomsten met betrekking tot aanneming van werk, koop en verkoop of samenwerkingsconcepten.
Voorts behandelt zij de juridische kwesties en geschillen, die ontstaan voor, tijdens of na de bouw. Met vragen over meer en minderwerk, bouwtijdverlenging, erfpacht, eigendom of algemene voorwaarden kunt u bij haar terecht. Zowel in de advocatuur als in de bouwbranche heeft Roelien zich gespecialiseerd in het privaatrechtelijk bouwrecht. Als advocaat heeft zij vanaf 1999 tot 2006 ruimschootse advies- en proceservaring opgedaan.
Medio 2006 besloot zij voor enige tijd naar Zuid-Amerika te gaan en heeft zij in Peru meegelopen met de advocaten van de Defensoria del Pueblo (ombudsman). Eenmaal terug in Nederland heeft ze als senior jurist bouwrecht bij een landelijk opererend bouwprojectmanagement en -consultancybureau veel praktijkervaring opgedaan. Roelien schrijft verder publicaties voor Actualiteiten Bouwrecht van het Instituut voor Bouwrecht.

mr R. (Roelien) Drent
T 030 259 55 35
F 030 259 55 02
E rdrent@vbk.nl
W www.vbk.nl
Vastgoed en Overheid
Brancheteam bouw

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Spaans

Specialismen

  • Onroerend goedrecht

Groepen

VBR-A (Bouwrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten