vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. S.G.B.M. Schönhage

Mevrouw mr. S.G.B.M. Schönhage

Advocaat bij Alpha Advocaten in Almere

Profiel

Mr S.G.B.M. Schönhage is uw steun en toeverlaat op het gebied van Jeugd- en Familierecht. Op hoog niveau wordt u door haar bijgestaan in echtscheidings-, omgang en alimentatie- procedures. Ook kunt u bij mr Schönhage terecht voor een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding. Uw echtscheiding is hoe dan ook in goede handen bij deze ervaren advocaat. Verder is mr Schönhage de onbetwiste koningin van de alimentatieberekening. Ons advies als u niet wilt verliezen, maak dan direct een afspraak met deze top-advocaat in het familierecht.

Het Jeugd- en het Jeugdstrafrecht vereist een specifieke kijk op strafzaken, waarvoor mr Schönhage speciale deelcursussen heeft gevolgd om hierin te kunnen optreden. Tevens heeft mr Schönhage vele jaren ervaring in strafzaken die bij de Politierechter dienen en heeft zij zitting in de Commissie van Toezicht van de Jeugdinrichting Rentray Lelystad. mr S.G.B.M. Schönhage is in 2001 beëdigd als advocaat.

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Specialismen

  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht