vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. S.S. Zijderveld

Mevrouw mr. S.S. Zijderveld

Advocaat bij Steenhoff & Zijderveld Advocaten in Wageningen

Profiel

Fleur Zijderveld omschrijft zichzelf als “een gedreven advocaat met passie voor elke zaak”. Fleur Zijderveld is gespecialiseerd in het personen-en familierecht en houdt zich tevens bezig met het bijstaan van cliënten in strafzaken. Deze combinatie houdt haar scherp en juridisch sterk.

Naast het bijstaan van cliënten in de eenvoudige dan wel de meer complexe echtscheidingen heeft Fleur Zijderveld een subspecialisatie op het gebied van kinder- en jeugdrecht. Het komt dan ook zeer regelmatig voor dat zij kinderen maar ook ouders bijstaat in het kader van procedures omtrent kinderbeschermingsmaatregelen. Daarnaast treedt zij op als bijzonder curator voor minderjarigen in onder andere afstammingszaken en staat zij minderjarigen in het strafrecht bij.

In het kader van het jeugdrecht is mr. Zijderveld lid van de Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten, en is zij mede-initiatiefnemer van het project “Kind is Koning” over de rechtspositie van kinderen.

Mr. ZIjderveld is aspirant-lid van de vFAS en is lid van de NVJSA.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Groepen

vFAS (Familierecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars
VNJA (Jeugdrecht)
Beroepsvereniging
Vereniging Van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten