vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Sanne Wuisman

Mevrouw mr. Sanne Wuisman

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Sanne Wuisman (1971) is in Weert geboren. In 1996 studeerde zij af aan de Rijksuniversiteit Leiden in de civielrechtelijke studierichting met als bijvakken rechtspraktijk en advocatuur.

Sanne is sinds 1996 advocaat en werkzaam bij Holla Advocaten (voorheen Van Leeuwen Van der Eerden Advocaten). Ze werkt op de vestiging van Holla Advocaten in ´s-Hertogenbosch en is actief binnen de sectie Arbeidsrecht en houdt zich voorts bezig met de algemene praktijk. Sanne heeft de Grotius specialisatie opleiding Arbeidsrecht succesvol afgerond.

Binnen de sectie Arbeidsrecht adviseert Sanne voornamelijk werkgevers, maar ook werknemers over alle aspecten van het arbeidsrecht. In nauw overleg met HR-managers en medewerkers van afdelingen P&O treft zij regelingen bij contractbeëindigingen, adviseert zij bij het nemen van directe beslissingen bij ontslag op staande voet en voert zij ontbindingsprocedures en kort geding-procedures met betrekking tot overtreding van concurrentie- en relatiebedingen. Daarnaast is zij betrokken bij het formuleren van personeelsbeleid en reorganisaties, geeft zij sturing aan de invulling van arbeidsvoorwaarden en de uitleg van CAO´s, zij adviseert op het gebied van de Wet op de Ondernemingsraden en zij verzorgt in-house lezingen voor P&O-medewerkers en seminars.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Arbeidsrecht