vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. U. Acker LL.M.

Mevrouw mr. U. Acker LL.M.

Advocaat bij DVDW advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Ute's specialisme is de wereld van de (internationale) handel. Zij adviseert, onderhandelt en procedeert over internationale goederenstromen zoals import-/exportcontracten, handelsfinanciering en contracten in de logistieke keten. Zij heeft expertise in het opzetten en beëindigen van (internationale) distributienetwerken en het opstellen van en adviseren over internationale projectovereenkomsten.

Ute's cliënten komen met name uit de maakindustrie zoals machinebouw en scheepsbouw, de handel en de logistieke dienstverlening. Vanwege haar Duitse achtergrond wordt zij ook veelvuldig gevraagd om cliënten te begeleiden bij hun activiteiten in Duitsland. Bij contractsonderhandelingen met Duitse zakenpartners komt haar kennis van het Duitse recht even goed te pas als haar talenkennis en begrip voor de Duitse mentaliteit en zakelijke cultuur. Ute beschikt over een uitgebreid netwerk van advocaten, notarissen en belastingsadviseurs waarmee zij in Duitsland samenwerkt.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Internationaal recht