vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Willemijn Fick-Nolet

Mevrouw mr. Willemijn Fick-Nolet

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Willemijn Fick-Nolet (1966) sloot haar gymnasium Alpha opleiding aan het Theresia Lyceum te Tilburg cum laude af. In 1990 studeerde zij met genoegen af aan de Rijksuniversiteit te Utrecht in de privaatrechtelijke afstudeerrichting met een aantal extra vakken.

Willemijn is sinds 1990 aan het kantoor verbonden. Zij houdt kantoor in 's-Hertogenbosch en maakt deel uit van de sectie Aansprakelijk, Verzekering en Vervoer. Zij werkt veel voor de sectie Financiering, Zekerheden en Insolventie van het kantoor, waarvoor zij aansprakelijkheidskwesties van diverse aard behandelt. Daarnaast houdt zij zich bezig met beroepsaansprakelijkheid (van o.m. notarissen, accountants en advocaten).

Tot haar werkzaamheden behoren het met de cliënt overleggen over het juridisch en zakelijk mogelijk maken van wensen, het onderhandelen met wederpartijen, het bemiddelen in disputen die ontstaan naar aanleiding van overeenkomsten/aansprakelijkstellingen en het procederen in die gevallen waarin contracten/aansprakelijkstellingen tot niet overbrugbare geschillen leiden.

Willemijn is tientallen jaren lid geweest van diverse besturen van verenigingen en stichtingen, variërend van het bestuur van een studentenvereniging tot het bestuur van de Stichting Kinderopvang ´s-Hertogenbosch, waarin zij op diverse vlakken (zowel financieel als secretarieel) bestuurservaring opdeed.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Verzekeringsrecht