vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. Zoë Gademan

Profiel

Zoë Gademan is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met een scriptie "de vereenvoudiging van het kinderalimentatiestelsel". Na haar studie was zij familierechtadvocaat bij een breed georiënteerd kantoor in Breda.

Sinds juni 2009 maakt zij deel uit van het team van Habets Advocaten & Bemiddelaars. In de periode 2003-2010 volgde Zoë onder meer de vFAS specialisatieopleiding familierecht en de basisopleiding tot scheidingsmediator. Ook volgde zij diverse cursussen op het gebied van het alimentatierekenen, het huwelijksvermogensrecht en het echtscheidingsrecht.

Specialisme
Zoë houdt zich bezig met diverse deelgebieden van het personen- en familierecht. Naast het afwikkelen van en begeleiden bij echtscheidingsprocedures, procedures betreffende de ontbinding van geregistreerde partnerschappen en procedures aangaande het beëindigen van niet-huwelijkse samenlevingsvormen, behandelt zij vraagstukken over adoptie, vaderschapskwesties, ouderlijk gezag, zorgtaken en ouderschapsplannen. Zoë is specialist op het gebied van het maken van alimentatieberekeningen, zowel nieuwe als voor een second opinion.

"Bij Habets Advocaten & Bemiddelaars maak ik deel uit van een team van professionals met wie ik gezamenlijk maatwerk lever voor ieders persoonlijke situatie. Een correcte en zorgvuldige afhandeling is voor mij hierbij vanzelfsprekend".

Betrokkenheid
Zoë is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Daarnaast bezoekt zij met enige regelmaat activiteiten van "De Maatschappij".

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht