vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. drs. Myrthe Leijenaar

Mevrouw mr. drs. Myrthe Leijenaar

Advocaat bij Holla Advocaten Den Bosch in 's-Hertogenbosch

Profiel

Myrthe Leijenaar (1982) is geboren en opgegroeid in Arnhem, waar zij tevens haar vwo-diploma behaalde. In 2009 voltooide zij de dubbelstudie Recht & Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen door zowel haar diploma te behalen voor de studie Nederlands Recht met als afstudeerrichting Handels- en Economisch Recht als voor de studie Bedrijfswetenschappen. Tijdens haar studie studeerde Myrthe tevens aan de University of North Carolina, Chapel Hill (USA) en de University of California, Berkeley (USA).

Nadat Myrthe na haar studie als arbeidsrechtjuriste bij een rechtsbijstandverzekeraar werkzaam was, is zij sinds februari 2011 werkzaam bij Holla Advocaten. Zij werkt op de vestiging in ’s-Hertogenbosch en maakt deel uit van de secties Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Myrthe staat zowel werknemers als werkgevers bij op het brede gebied van het arbeidsrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met het adviseren van particulieren en ondernemingen op het gebied van het overeenkomsten- en het vennootschapsrecht.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht