vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocaten > Mevrouw mr. drs. T.J. Hidding

Mevrouw mr. drs. T.J. Hidding

Advocaat bij Advocatenkantoor BOJA in Winschoten

Profiel

Mevrouw Hidding is een enthousiaste en gedreven advocaat die met een nuchtere insteek oplossingsgericht werkt waarbij zij het belang van haar cliënt(en) voorop stelt. Mevrouw Hidding is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij voelt zich op dat rechtsgebied als een vis in het water. Naast het arbeidsrecht houdt zij zich ook bezig met het algemeen verbintenissenrecht zoals onder andere incasso’s, wanprestaties, ontbinding van overeenkomsten en vorderingen tot het verkrijgen van schadevergoeding.

Na haar studie Management, Economie en Recht (HEAO) aan de Hanzehogeschool in Groningen heeft zij aan de Rijksuniversiteit Universiteit Groningen de studie Nederlands Recht, afstudeerrichting Nederlands Privaatrecht en de studie Bedrijfskunde, afstudeerrichting Small Business & Entrepreneurship met succes voltooid.

Door deze drie studies weet zij niet alleen wat juridisch gezien het beste is, maar kan zij alle aspecten van het ondernemerschap meenemen bij de advisering en begeleiding van juridische trajecten. Na haar beëdiging als advocaat heeft zij dan ook geruime tijd bij een tweetal advocatenkantoren gewerkt die zich voornamelijk richten op het MKB.

Door het met goed gevolg afleggen van de Groninger Leergang Arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en haar werkervaring, is zij in 2011 toegelaten als lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht